viernes, 25 de febrero de 2011

Marcelo Gurruchaga

Hola a tots i totes!!

Avui ens situarem fins a l'altre extrem geogràfic: els pols. Concretament, anirem cap a l'Antàrtida de la mà de Marcelo Gurruchaga, fotògraf d'origen argentí. Un dels seus llibres recull algunes de les millors fotografies que podem trobar d'aquell lloc, un viatge que va fer a sobre d'un buc. Així doncs, a continuació trobareu les millors imatges d'un dels seus llibres Antàrtida. Els colors del desert fred.

Atardecer en la Antártida

Posta de sol a l'Antàrtida

Rompehielos en la Antártida



Foca de Wedell en la Antártida



Grietas glaciares

Esquerdes

Mar de Wedell



Pingüinos de barbijo en la Antártida



Azulados témpanos en las Islas Orcadas

Illes Orcades

Islas Orcadas





L'autor de les fotografies reconeix que l'Antàrtida és el desert més desert del planeta. Com sempre, us deixo l'url de la seva web per si volguéssiu consultar sobre altres de les seves obres; http://www.marcelogurruchaga.com/. Per últim voldria acabar amb una frase seva, una descripció pròpia del que l'Antàrtida significa per a ell: Los colores de la Antártida cambian minuto a minuto, los hielos, los atardeceres y amaneceres, los cielos azules y los nublados y las brumas crean una paleta que deslumbra. Las fotografías representan en forma muy parcial y acotada la grandiosidad de este continente que contiene en sí, la grandeza de lo infinito y la angustia de la finitud."

Així acabem l'entrada d'avui. Gaudiu d'un bon cap de setmana i tornem dilluns amb una nova actualització.

Marina.

2 comentarios:

  1. Els colors de la primera fotografia els trobo magnífics!! M'encanten les postes de sol!! :)

    ResponderEliminar
  2. Jo m'he quedat amb les fotografies dels animals, potser no són les més ben "fetes", però crec que transmeten més, en especial la de la foca. M'agraden molt aquest tipus d'animals, i els pingüins també! ^^

    ResponderEliminar