jueves, 24 de febrero de 2011

Michael Martin

Ahir, part de l'entrada es va centrar en el desert més àrid del món. Avui ens centrarem en un fotògraf que ha immortalitzat fotografies de tots els deserts arreu del món, el seu nom és Michael Martin (1963). Durant més de vint anys ha viatjat realitzant no només fotografies als deserts sinó també al món animal i vegetal. L'autor considera que els deserts són ecosistemes que s'han de protegir ja que no només estan compostos per sorra i roca sinó també gaudeixen d'una gran riquesa culturalment parlant. La seva obra està recollida en un total de quinze llibres. A continuació podreu observar algunes de les imatges més destacades d'aquest autor:

Dunas en Níger

Dunes del Níger

Árboles muertos


Nómadas de Afganistán

Habitant d'Afganistan

Garganta de Archei

Archei

Camellos de Pushkar

Camells de Pushkar

Oasis de Fachi

Oasis de Fachi

Argelia


Formaciones rocosas en Argelia

Argèlia

Nómadas en el desierto de Namibia

Nòmada de Nigèria

Beduinos de Omán

Nòmeda d'Oman

Avui acabarem aquí. Com sempre, us deixo el link de la pàgina de l'autor per si voleu aprofundir en les seves obres http://www.michael-martin.de/index_en.html. En aquest link trobareu les fotografies que ha realitzat als diferents deserts del món. Ens veiem demà a la següent entrada.

Marina.


2 comentarios:

  1. Impressionants totes les fotos! Sobretot les de les dunes i la dels nòmades ^^

    Fins demà, Marina!

    ResponderEliminar
  2. Brutals les dues últimes fotografies dels nòmades i sobretot, sobretot trobo impressionant la de "Habitant d'Afganistan", m'agrada molt.. Aniré passant per aquí Marina! El meu bloc possiblement et pugui interessant! ;)

    SALUT!

    ResponderEliminar